Event i kungälv -10 Nycklar för optimerad Hälsa och livskraft

Den 6 april stod Brilliant Business som arrangör för en kväll inom hälsa med Johanna Bjurström som föreläsare. Kvällen inledes med mingel följt av en läcker veganbuffé på Club Evergreen i Kungälv. Johanna delade med sig av sina 10 nycklar för optimerad hälsa och livskraft. Allt från rening av kroppen, att skapa en bra syra-bas i kroppen till vikten av positivt tänkande. Våra tankar styr oss! Mata inte de negativa tankarna i oss för då växer de och blir starkare. Fokusera på det positiva så växer de tankarna och blir starkare. Tack alla hälsoinstresserade deltagare som var med under kvällen!

Johanna Bjurström brinner för att få människor att må bra genom ökad kunskap och insikt i hur vi själva kan påverka vår hälsa!

Club Evergreen bjöd på god och nyttig veganbuffé. Deltagarna gav höga poäng för maten!

Både näringsliv och privatpersoner var samlade för att lära sig mer om Johannas 10 nycklar för optimerad hälsa och livskraft.