Föreläsningar och Workshops

Entreprenörskap

Hur ser entreprenörsresan ut? Hur är det att driva bolag och hur går man från idé till verklighet? Att dessutom göra det när du inte har varken kunskap eller kontakter inom området. Hur tar man sig framåt?

Att driva bolag handlar mycket om att ha en stark vilja att lyckas, om att inte ge upp och hantera motgångar längs vägen. Likaså att arbeta kundfokuserat. Utan kunder, ingen business! Att ständigt ha kunden i fokus och arbeta med sälj och marknadsföring är helt avgörande för att få din business att växa.

Under föreläsningen delar jag med mig om kunskaper och erfarenheter av entreprenörskap. Teori blandas med reflektioner kring min egna resa kring varumärket Smart in the dark.

 

"Ann-Sofie är en riktig entreprenör. Hon vet vad det innebär att gå från ax till limpa. Hon skulle kunna stå på vilken scen som helst."
Maria Broberg Trane, Småföretagarna.

 

FÖrsäljning

Hur gör vi affärer 2016? Hur får vi nya kunder som vi både behåller och kan växa med? Hur vi kommunicerar med vår målgrupp har de senaste åren ändrast då nya tekniker har kommit in och digitalmarknadsföring har fått ny innebörd. Nya tekniker innebär inte att säljarens roll har blivit mindre viktig i bolaget men säljrollen ser annorlunda ut.

En föreläsning kring försäljning kan bla innehålla
- Att förstå kundens köpresa
- Att utveckla säljprocesser som ger resultat
- Utveckla rätt säljverktyg
- Hur tar vi hem nya kunder?
- Så säljer vi tjänster
- Så säljer vi produkter
- Så får vi kunden att vilja köpa

Vi är många som slås om kunderna och det gäller att få kunderna att välja oss, att vilja arbeta med oss. Förstår kunden vad vi erbjuder och erbjuder vi det kunderna önskar? 
Föreläsningen riktar sig både till dig som entreprenör eller till er som önskar få mer kunskap kring sälj.  
Glöm inte att ett nej är ett hej!

Coaching

Vi går gärna in och stöttar och coachar säljare i deras vardag.  Vi har stor vana av både mötesbokning, genomföra säljmöten och att planera ett effektivt säljarbete.